Chcete vidět Kokrhélovo peří? Máte jedinečnou možnost! Maskot Mory míří na OnlyFans

Redakce
Po dlouhých a náročných jednáních, jejichž hlavním bodem byla snaha o zatraktivnění klubu pro širší spektrum fanoušků, se HC Olomouc rozhodl učinit zcela ojedinělý krok mezi tuzemskými sportovními kluby.

FOTO: Michal Struž

Olomoucká organizace si v posledních letech všímala raketového vzestupu platformy OnlyFans, na které vysloužilé a méněvysloužilé celebrity či rádoby celebrity mnohdy dopřávaly svým předplatitelům fotografie s poněkud lechtivějším obsahem.

Ačkoliv členové vedení klubu, celý realizační tým a ani hráči si žádný obsah podobného druhu nekupují, marketingový manažer Simon Vejtasa mimo zvukový záznam přiznal, že o užívání této platformy párkrát slyšel. Proto se tak spolu s markentingovým týmem rozhodl, že na OnlyFans dostane i to nejcennější, co olomoucký hokej má, a to maskota Kokrhéla.

„Cítíme, že naši aktivitu na sociálních sítích musíme trochu pozvednout. Myslíme si, že novinka v podobě účtu našeho maskota Kokrhéla na OnlyFans je k tomu ideální. Kamarád mi říkal, že tato platforma nyní zažívá velký boom a my věříme, že i Kokrhél na ni bude úspěšný, získá si své předplatitele a bude průkopníkem mezi maskoty na této sociální síti,“ má jasno Vejtasa.

Tímto zároveň prosíme všechny fanynky, které by Kokrhélovi a klubu HC Olomouc chtěly jakkoliv vypomoct s vytvářením obsahu na platformě OnlyFans, aby se přihlásily. Stačí poslat email na simon.vejtasa@hc-olomouc.cz, přičemž do předmětu emailu napište ONLYFANS. Poslání vaší fotografie k tomuto emailu je žádoucí.