Kohout měsíce března? Fanoušci zvolili nejlepším hráčem play-off Libora Kašíka

Redakce
O L O M O U C - Nejprve trochu provokoval, potom ale zamkl svou bránu na sedm západů a svými parádními výkony málem pomohl Kohoutům k senzačnímu postupu do finále. Libora Kašíka jste si vybrali vy, fanoušci HC Olomouc, za nejlepšího hráče měsíce března. Stříbro bere za play-off junior Roman Rác, bronz patří kanonýrovi Petru Haluzovi.

Do březnového hlasování jsme zahrnuli i poslední dva únorové zápasy čtvrtfinále play-off proti Benátkám nad Jizerou. Libor Kašík ve fanouškovské anketě zvítězil v březnu s velkým náskokem, z prvenství se raduje podruhé v sezóně.

⇒ Libor Kašík

"Mám z toho radost. Po delší době jsem zvítězil a dokazuje to, že jsem asi podával dobré výkony. Fanouškům za hlasy moc děkuji," reagoval bezprostředně poté, co se dozvěděl o svém triumfu.

Kohoutům se podařilo ve čtvrtfinále vyřadit Benátky a následně hodně potrápili favorizovaný Chomutov. "Na play-off vzpomínám v dobrém. Přineslo mi nové zkušenosti, jen škoda, že nevyšel ten sedmý zápas," litoval Kašík, pro kterého byly prvoligové vyřazovací boje víc, než dva roky staré play-off juniorské extraligy, ve kterém Zlínu vychytal titul.

"V juniorce je to úplně něco jiného. Tam se hraje jen na dva zápasy, což je docela málo. Překvapit může i tým, který není až tak silný," srovnával.

Gólman, který je kmenovým hráčem Zlína, si nyní užívá volno. "23. dubna bych měl nastoupit do letní přípravy právě ve Zlíně. A příští sezóna? Ta je ještě daleko," uvedl ke své nejbližší budoucnosti.

Liborovi k vítězství v anketě Kohout měsíce gratulujeme!

Na druhém místě v únorovém hlasování skončil Roman Rác, třetí místo patří Petru Haluzovi, mimo bednu se umístili útočníci Jiří Dopita a Petr Kolouch.

Kohout měsíce března – TOP FIVE

1. Kašík Libor        391 bodů
2. Rác Roman 	      150 bodů
3. Haluza Petr        124 bodů
4. Dopita Jiří        122 bodů
5. Kolouch Petr       100 bodů

Jednotlivé měsíční výsledky se sčítají do celosezónního hodnocení. Kohouta sezóny 2011/2012 vyhlásíme samostatně.