Šestice Kohoutů byla nahrávat reklamní spoty v Radiu Haná

Redakce
O L O M O U C – Šestice olomouckých hokejistů si pondělní dopoledne zpříjemnila netradiční akcí. Matěj Pekr, Richard Diviš, Jakub Bartoň, Tomáš Vošvrda, Jiří Ondrušek a Jan Jaroměřský byli nahrávat originální reklamní spoty, které vás budou na Radiu Haná zvát na každý domácí zápas Mory. Máte se opravdu na co těšit!

Po pondělním tréninku se před dvanáctou hodinou vydalo šest hokejistů Mory ukázat své umění i mimo led, a to do nahrávacího studia Radia Haná. Kapitán Bartoň, obránce Ondrušek, útočníci Pekr s Divišem a dvě nové posily Vošvrda s Jaroměřským nahrávali před nadcházejícím ligovým ročníkem reklamní spoty, které vás budou na vlnách Radia Haná během sezóny zvát na každé domácí utkání Kohoutů.

Každý z šestice „vyvolených“ dostal papír s originálním textem, který měl následně přednést do mikrofonu. „Byla to sranda, hodně jsme se u toho nasmáli. Myslím si, že pozvánky na naše domácí zápasy v rádiu budou super. Doufám, že se budou líbit i fanouškům,“ usmíval se Richard Diviš, který by se jako moderátor určitě neztratil.

⇒ Radio Haná

Spolupráci s olomouckými hokejisty si nemohl vynachválit ani Ivo Spisar, který v Radiu Haná moderuje a pracuje také jako hlasatel při domácích duelech Kohoutů.

„Byla to s kluky rozhodně zajímavá zkušenost, i když jsem se na úvod bál. Ještě doma jsem si říkal, že hokejisté nejsou žádní herci, ale ve studiu předvedli pravý opak. Vůbec nebyl problém se s nimi domluvit, co se týkalo věcí v režii. Natáčení nakonec zvládli na výbornou. Největší pokrok nakonec určitě udělal Tomáš Vošvrda, kterého bych za jeho výkon chtěl pochválit,“ svěřil se Ivo Spisar, jenž je autorem textů.

Jako malou ochutnávku si můžete pod článkem poslechnout spot Jakuba Bartoně.