Hokejová tombola 50:50 čeká na své výherce i v nové sezóně!

Klub
O L O M O U C – I v sezóně 2018/2019 čeká na olomoucké fanoušky Hokejová tombola 50:50, kterou provozuje HC Olomouc ve spolupráci s Tipsport a.s. Před začátkem každého domácího utkání a během jeho průběhu budou mít návštěvníci zimního stadionu možnost zakoupit si soutěžní lístky do tomboly a zahrát si o zajímavou finanční odměnu!

Princip Hokejové tomboly 50:50 je jednoduchý. 50 procent herní jistiny získá vylosovaný výherce a 50 procent získá klub na své marketingové aktivity. A jak tombola probíhá?

Před začátkem každého domácího zápasu a během jeho první a druhé přestávky mají fanoušci možnost zakoupit si neomezený počet lístků do tomboly. Cena jednoho lístku je 50 korun. Lístky je možné koupit u kamelotů nebo roztleskávaček v oblečení s logem společnosti Tipsport a.s. Jeden výherce je vylosován a vyhlášen v průběhu třetí třetiny daného utkání.

Vítězný kód vyhlásí hlasatel utkání a bude také v pravidelných intervalech promítán na LED obrazovkách u ledové plochy.

Výherce získává polovinu tržby z prodeje lístků do tomboly v rámci konkrétního zápasu, přičemž nejnižší garantovaná výhra je 5000 korun. Pokud se tedy například prodá 500 lístků v ceně 50 korun, celková herní jistina je 25 000 Kč a vylosovaný výherce z této částky získává přesně polovinu, tedy 12 500 Kč. Vylosovaný výherce je povinen se o výhru přihlásit do desíti minut od konce utkání, jinak jeho výhra propadá. Výherce svou výhru dostane buď v hotovosti, anebo převodem na účet.

Hokejovou tombolu 50:50 si můžete zahrát již na prvním utkání nové sezóny proti Karlovým Varům!