POSLEDNÍ ŠANCE! Aukce Army dresů končí už dnes!

Klub
O L O M O U C – Pokud se vám líbily speciální vojenské dresy, v nichž Hanáci nastoupili v únoru proti Třinci, máte posledních pár dní na to, abyste je získali. Aukce na webu sportovniaukce.cz totiž skončí už tento pátek 31. 7. ve 21 hodin.. Takový sběratelský kousek se bude jistě vyjímat ve výbavě každého skalního fanouška.

Hanáci armádní dresy oblékli v rámci akce Army game, která se uskutečnila 28. 2. 2020 a byla vyvrcholením spolupráce mezi olomouckým klubem a 7. mechanizovanou brigádou. V aukci můžete dražit 22 dresů, z nichž celých 18 je hraných. O některé z nich je přitom už od začátku aukce velká přetahovaná... pokud byste někomu chtěli udělat radost speciálním dárkem na narozeniny či Vánoce, případně si tento sběratelský kousek chcete vydražit sami pro sebe, máte na to už jen 5 dní. Jestliže jste tedy doposud váhali, je nejvyšší čas se rozhodnout!

Pravidla aukce

• První nutnou podmínkou je registrace na webu sportovniaukce.cz. Vytvoření profilu na této stránce je zdarma a zabere jen pár okamžiků.

• Ke každému předmětu lze postupně přihazovat vaši zvolenou částku, nejméně o 50 Kč více než aktuální nejvyšší nabídka, nejvíce pak o 500 Kč. Počet příhozů od jednoho uživatele není omezen. Ukončení dražby všech předmětů je plánováno na 31. července 2020 ve 21:00, po tomto termínu získává daný dres uživatel s nejvyšší nabídkou.

• Vítězi aukce jednotlivého předmětu budou po jejím skončení prostřednictvím emailu zaslány kontaktní údaje pro zaplacení vydražené sumy, po potvrzení došlé platby bude suvenýr doručen na adresu uvedenou při registraci. Druhou variantou pak bude osobní odběr.

• Cena poštovného je 130 Kč, vydražené předměty lze rozesílat pouze na území České republiky. Pravost dresu bude doložena přiloženým certifikátem.

• Bližší informace a kompletní pravidla aukce získáte na webu sportovniaukce.cz, nebo na info@sportovniaukce.cz.