Report ze zápasu TRI vs. OLO (5:1)

HC Oceláři Třinec

logo

5:1

(3:1, 1:0, 1:0)

logo

HC Olomouc

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kterým se podařila využít hned první nabídnutá přesilová hra. Po faulu Přidala, který inkasoval dvě minuty za hákování, dokázal překonat Špunara v olomoucké brance Servác Petrovský.

Hanáci ale v polovině třetiny dokázali srovnat. Po Zelinkově pasu se nemýlil Andrej Prísažný, který přidal již svou čtvrtou branku v sezóně.

Domácí se ale do konce první části stihli ještě dvakrát radovat ze vstřelené branky. Nejprve dotlačil puk za Špunara Filip Hrůzek, kterého devět vteřin před uplynutím první dvacetiminutovky následoval Adam Procházka, jež si tváři v tvář s olomouckým brankářem poradil.

V prostřední části odskočili Oceláři již na rozdíl tří branek, když dokázali využít svou druhou přesilovou hru v zápase. Puk putoval po ose Andrle - Kyselý - Procházka a právě poslední jmenovaný Adam Procházka se radoval ze své druhé branky v utkání.

Hanáci se poté snažili se zápasem ještě něco udělat. Jediný však, kdo se dokázal prosadit, byli opět domácí Oceláři. Ti stvrdili svojí druhou výhru v řadě pátou brankou tři vteřiny před koncem zápasu, když využili zásluhou Petra Andrleho svou třetí přesilovou hru v zápase.

Mladí Kohouti si tak po prohrách se Zlínem a Havířovem opět nepřipsali ani bod a nachází se na sedmém místě tabulky Východ.