Report ze zápasu KLP vs. OLO (4:5)

PZ Kladno

logo

4:5p

(2:1, 1:2, 1:1 - 0:1)

logo

HC Olomouc

Skóre zápasu se poprvé měnilo v čase 1:37, kdy se prosadil olomoucký Patrik Sedláček. Vedení však hostům dlouho nevydrželo, protože po dalších šesti minutách hry srovnal stav zápasu Jiří Pospíšil. Po zbytek první třetiny byli diváci svědky spíše otevírání a zavírání vrátek na obou trestných lavicích než gólových akcí. Patnáct vteřin před zazněním sirény oznamující konec třetiny se podruhé v utkání prosadil Jiří Pospíšil, který tak svůj tým poslal do vedení.

Krátce po zahájení druhého dějství pak domácí navýšili svůj náskok na 3:1, gól zaznamenal Lukáš Kulich. Olomouc však dokázala velmi rychle snížit díky gólu Davida Stratila v přesilové hře. Ještě do konce třetiny pak hosté dokázali srovnat zásluhou .

Ve třetím dějství jsme pak viděli góly na obou stranách - nejprve poslal Kladno do vedení Miloš Hanousek, ale záhy bylo zase vyrovnáno. Stanislav Ruda využil pobídku Andreje Prísažného a díky jeho trefě se zápas posunul do prodloužení. Z toho se odehrálo jen 22 sekund, protože přesně po takové době rozhodl utkání olomoucký Lukáš Přidal.