Report ze zápasu CEB vs. OLO (3:7)

Banes Motor České Budějovice

logo

3:7

(0:5, 1:1, 2:1)

logo

HC Olomouc

První třetina jednoznačně patřila olomoucké juniorce, když se již na jejím počátku prosadil Matěj Tomajko. V průběhu periody se do brány Budějovic prosadil i Tobiáš Handl, který využil přesilové hry. Do poloviny úvodní dvacetiminutovky se ještě trefil Daniel Ministr a Matyáš Fasner. Druhému z jmenovaných hráčů se podařilo prosadit v přesilovce. Poté se místo Malečka do brány postavil Ludvík, který ale taktéž čisté konto dlouho neudržel. Už pátou branku kohoutů vstřelil Patrik Tarnoczy.

Druhá třetina byla gólově vyrovnaná. Nejprve se prosadil Matyáš Fasner, na druhé straně ale o deset minut později využil oslabení Olomouce Matouš Masopust.

Na počátku poslední třetiny hráli Olomoučtí opět přesilovou hru, kterou se jim však tentokrát nepodařilo využít. Zato Budějovice nabraly druhý dech, když v 48. minutě snížil gólový rozdíl Matouš Masopust. To však domácímu celku nepomohlo, protože o dvě minuty později se trefil Stanislav Ruda. Do konce třetiny se ještě jednou prosadily Budějovice střelou Tomáše Chlubny. Hanáci ovšem této branky litovat nemuseli. Na ledě Jihočechů zvítězili 7:3.