FOTO: Porota vybrala pět nejlepších fotek z letní soutěže

Tisková zpráva
O L O M O U C – Během léta jste se mohli zapojit do letní fotosoutěže HC Olomouc, ve které pro vás byla připravena hned pětice cen. Ve čtvrtek se na zimním stadionu sešla porota složená ze zástupců vedení klubu, redakce a hráčského kádru, aby vybrala ty nejlepší fotografie. Po dlouhém rozmyšlení nakonec připadla hlavní cena v podobě permanentky Janu Vymětalíkovi.

Dva měsíce probíhala letní fotosoutěž určená výhradně pro fandy Kohoutů. Stačilo se pouze vyfotografovat během vašich letních radovánek s jakýmkoli předmětem, kterým byste dali najevo klubovou příslušnost k HC Olomouc, výsledný kousek nám poslat, a s trochou štěstí jste mohli vyhrát permanentku na sezónu 2012/2013.

Pořadí v letní fotosoutěži

1. Jan Vymětalík (permanentka na sezónu 2012/2013).

2. Eva Sovová (7 volných vstupenek na libovolná utkání základní části první ligy 2012/2013).

3. Jana Neumannová (5 volných vstupenek na libovolná utkání základní části první ligy 2012/2013).

4. Václav Kašpar (3 volné vstupenky na libovolná utkání základní části první ligy 2012/2013).

5. Lucie Komzáková (2 volné vstupenky na libovolná utkání základní části první ligy 2012/2013).

Fotografovat jste se mohli kdekoliv – u moře, na horách, na táboře, u rybníka, ve městě. Všechny došlé fotografie následně hodnotila porota složená ze zástupců vedení HC Olomouc, redakce oficiálního klubového webu a hráčského kádru.

Z první ceny se nakonec může radovat Jan Vymětalík, který svou vítěznou fotografii pořídil v chorvatské Brele. Za ním se poté umístili Eva Sovová (pozdrav z Kréty), Jana Neumannová (koláž z Turecka), Václav Kašpar (foto se sloganem z Trosek) a Lucie Komzáková (bojovník v dresu HC Olomouc).

Všem soutěžícím za jejich došlé fotografie děkujeme a výhercům blahopřejeme!